15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Coşkuyla Kutlandı

Kaş ilçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 'Milli Birlik Yürüyüşü' nü tüm vatandaşlarımızın coşkulu katılımı ile gerçekleştirdik.
Bayraklarla ve meşalelerle yapılan yürüyüşün ardından, Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. İlçe Müftümüz Fethullah Yavuz’un şehitler ve gaziler için okuduğu dua sonrası günün anlam ve önemini belirten protokol konuşmalarımızı yaptık.

Saat 00:13’te ilçedeki tüm camilerimizde sala okundu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki törende konuşmasını takiben Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbetimiz başladı.

Merkez Süleyman Çavuş camii’nde sabah namazı kılınmasının ardından çorba ikramımız yapılacaktır. Katılımlarından dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kaş 1 Tane! Sosyal medya'da bizi takip edin.