AK Parti Kaş İlçe 6. Olağan Kongresi'si

AK Parti Kaş İlçe 6. Olağan Kongresi'si AK Parti Kaş İlçe 6. Olağan Kongresi'si AK Parti Kaş İlçe 6. Olağan Kongresi'si AK Parti Kaş İlçe 6. Olağan Kongresi'si AK Parti Kaş İlçe 6. Olağan Kongresi'si AK Parti Kaş İlçe 6. Olağan Kongresi'si AK Parti Kaş İlçe 6. Olağan Kongresi'si AK Parti Kaş İlçe 6. Olağan Kongresi'si AK Parti Kaş İlçe 6. Olağan Kongresi'si AK Parti Kaş İlçe 6. Olağan Kongresi'si

AK Parti Antalya’nın Kaş ilçe Olağan Kongresi'nin 6’ncısı bayram havasında gerçekleştirildi.
Fevzi Gürsoy Kültür Salonu’nda yapılan kongreye AK Parti Antalya Milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç, Mustafa Köse, İbrahim Aydın ve Atay Uslu, İl Başkanı Rıza Sümer, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, delegeler, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kongre sonucunda göreve gelen Mutlu Ulutaş ve yönetim kadrosuna başarılar diler, İlçemize, Antalyamıza ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Kaş 1 Tane! Sosyal medya'da bizi takip edin.