Kaş’ta geleneksel Ramazan bayramlaşması yapıldı

Kaş Belediyesi Sosyal Tesisleri-Aile Çay Bahçesinde geleneksel Ramazan bayramlaşması yapıldı.

 10 Nisan 2024

Kaş Belediyesi Sosyal Tesisleri-Aile Çay Bahçesinde geleneksel Ramazan bayramlaşması yapıldı.

Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, mübarek ramazan ayını geride bıraktıklarını, bayramın sevinciyle hep beraber bir arada bulunduklarını söyledi.

Bayramı mutlu bir şekilde karşıladıklarını kaydeden Kaymakam Kumbasar, “Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Bayram öncelikle ilçemize, ülkemize, tüm dünyaya mutluluk, huzur ve barış getirsin. Sevdiklerinize, ailenize mutlu huzurlu bir bayram diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Erol Demirhan da katılımcıların Ramazan Bayramı’nı kutladığını ifade ederek, “Allah daha çok bayramlar göstersin. İnşallah bundan sonra da hep birlikte bu bayramları kutlamayı, Allah nasip etsin.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Hastanesine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Bayramlaşma programına, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Erol, İlçe Emniyet Müdürü Suat Kutbay, İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, daire amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclis üyeleri de katıldı.


Okunma Sayısı: 212

 10 Nisan 2024

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
06 Nisan 2024
Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan görevi devraldı
03 Nisan 2024
Çerçiler Düğün Salonu Kaş Belediyesi tarafından işletilecek
28 Mart 2024
Kaş’ta ihalesi feshedilen çay bahçesi Cumhuriyet Meydanı’na dâhil olacak
26 Mart 2024