HER MAHALLEYE YENİ OYUN PARKLARI

HER MAHALLEYE YENİ OYUN PARKLARI HER MAHALLEYE YENİ OYUN PARKLARI HER MAHALLEYE YENİ OYUN PARKLARI HER MAHALLEYE YENİ OYUN PARKLARI HER MAHALLEYE YENİ OYUN PARKLARI

KAŞ BELEDİYE BAŞKANI KOCAER HER MAHALLEYE YENİ OYUN PARKLARI

Kaş merkez ve mahallelerinde yapımı süren parklarda incelemelerde bulunan Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, insan olan her yere hizmet götürmeye devam ettiklerini ve ulaştırdıkları hizmetlerin 7'den 77'ye tüm vatandaşlara hitap ettiğini söyledi.

54 MAHALLEYE 60 OYUN PARKI

Kaş Belediyesi, mahallelere park kurmaya devam ediyor.
Kaş Belediyesi başta kendilerine bağlanan yeni mahalleler ve bugüne kadar hiç parkı olmayan yerler başta olmak üzere tüm mahallelere park ve spor aletleri kuruyor. Belediye ekipleri uzak yakın demeden Kaş merkezi ve mahallelere yeni parklar oluştururken bazı mevkilere de vatandaşların yararlanması için oyun grupları ve spor aletleri armağan ediyor.

KOCAER: "MAHALLELERE HİZMETTE İKİNCİ TURA BAŞLADIK"

Kaş merkez ve mahallelerinde yapımı süren parklarda incelemelerde bulunan Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, şunları söyledi: "Yaptığımız parkları sadece insanların günlük dinlenme ihtiyaçlarını karşılamaları için değil, yeri geldiğinde kır düğünlerinin, toplantıların, nişanların yapılabileceği bir konumda inşa etmeye çalışıyoruz. Bu parklarda insanlarımız hem hoşça vakit geçirecek, hem de çoluk çocuklarını güvenli bir şekilde oyun oynatma imkânına sahip olacaklar. Kaş sınırları içerisinde Kaş Belediyesinin hizmetlerinin gitmediği hiçbir yer kalmadı. Köylerimizin tamamında çocuk oyun grupları ve spor aletlerimizi görebilirsiniz. Tabiri caizse artık ikinci tura döndük. Birçok mahallemizde artık ikinci üçüncü oyun gruplarını kuruyoruz."

NEREDE İNSAN ORADA KAŞ BELEDİYESİ

Gittikleri mahallelerde yapılan hizmetleri görmenin kendileri için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Kocaer, mahallelerin kuruluşundan beri aldıkları hizmetlerin kat kat fazlasını son üç yıl içerisinde aldıklarını öne sürdü. Aynı heyecan ve aynı azimle gece gündüz demeden çalışarak en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaş 1 Tane! Sosyal medya'da bizi takip edin.