Kar Sebebiyle Evinde Mahsur Kalan Yaşlı ve Hasta Adam İçin Ekipler Seferber Oldu.

30 Aralık 2019, Pazartesi

Kaş ilçesine bağlı Cemre Mahallesi’nde yoğun kar yağışı nedeniyle yaşlı ve hasta adam evinde mahsur kaldı.

Kaş’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı. Kaş Belediyesi ve karayolları ekipleri karla kaplanan yollarda çalışma başlattı.

Kaş’ın Cemre Mahallesi’nde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolun ulaşıma kapanması sonucu hastaneye gidemeyen yaşlı ve hasta adamın imdadına ekipler yetişti.

Bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle Cemre Mahallesi’nde yol ulaşıma kapandı. Kaş Devlet Hastanesine gidemeyen kanser hastası Recep Topçu’nun (86) ailesi, bölgede karla mücadele çalışması yapan Kaş Belediyesi ekiplerinden yardım talep etti. Bunun üzerine Cemre Mahallesi’ne gelen ekipler, karlı kaplı yolda çalışma başlattı.

Mahalleye ulaşan 112 acil ambulansı açılan yolda ilerleyerek, yaşlı adamın evine ulaştı.