Kaş Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kaş Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Başkan Halil Kocaer Başkanlığında Gerçekleştirildi. Belediye toplantı salonunda yapılan meclis toplantısının açılış konuşmasında Başkan Halil Kocaer, “ Terör mücadelesinde şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Halil Kocaer

19.Uluslararası Likya/Kaş Kültür ve Sanat Festivalinin 3.Haziranda başlayacağını hatırlatan Başkan Kocaer çevre düzenleme çalışmalarını tamamlanan Belediye Sosyal Tesislerinin Cuma günü hizmete başlayacağını belirtti. Kaş Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.
Kaş Kalkan mahallesi Taşbaşı sokakta trafo bina yerinin kullanım hakkının TEDAŞ genel müdürlüğüne verilmesi konusu görüşülerek, uygunluğu oy birliği ile kabul edildi.
Kaş Limanı işgaliye ücretinin belirlenmesi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Kaş Ahatlı mahallesi sanayi 1/1000 uygulama imar planı görüşülerek, imar komisyonunda ele alınması oy birliği ile kabul edildi.
Özel Çevre Koruma Bölgesi alanı içerinde kalan yerler ile ilgili bakanlıklar ve taşra kuruluşlarında belediye ile ilgili işlemlerde protokol ve sözleşme yapmak üzere belediye başkanı Kocaer’e yetki verilmesi konusu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

Kaş 1 Tane! Sosyal medya'da bizi takip edin.