Kaş Belediyesi'nden Camilerde Temizlik Seferberliği

26 Aralık 2019, Perşembe

Kaş Belediyesi tarafından ilçedeki camilerde temizlik çalışması başlatıldı.

Kaş Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki temizlik ekibimizce camilerde temizlik çalışması başlatıldı. Bu kapsamda ekipler ilçedeki 167 caminin iç mekanlarında halı, kapı, pencere, ahşap, kitaplık, fayans ile dış mekan, şadırvan ve lavaboların hijyenik olarak temizliğini yapıyor.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, vatandaşların temiz ve hijyenik ortamda ibadetini yapabilmesi için ilçe merkez ve mahallelerinde bulunan 167 camide temizlik hizmetine başlanıldığını söyledi.

Sosyal belediyecilik alanında çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Ulutaş, “Camilerimiz kutsal mekanlarımız, ortak kalbimizdir. Belediye olarak vatandaşlarımızın huşu içinde ibadet edebilmesi için camilerimizin daha temiz olmasına özen gösteriyoruz. Cami temizlikleri sürekli olarak devam edecek.” dedi.