Antalya Valisi Şahin’den Kaş Belediyesine ziyaret

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Kaş Belediyesine ziyarette bulundu.

 21 Eylül 2023

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Kaş Belediyesine ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Vali Hulusi Şahin’e Kaş ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Antalya Valisi Hulusi Şahin’in ilçe ziyaretleri sürüyor. Vali Şahin, bu kapsamda Kaş ilçesinde kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret etti.

Vali Şahin, ilçedeki ilk ziyaretini Kaş Kaymakamlığına gerçekleştirdi. Kaymakam Tevfik Kumbasar’ı makamında ziyaret eden Vali Şahin, ilçenin eğitim, altyapısı, turizmi, tarımı, tarihi ve turistik yerleri hakkında detaylı bilgi aldı.

-Başkan Ulutaş’ı makamında ziyaret etti

Vali Şahin, Kaş Belediyesine ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ile makamında bir araya gelen Vali Şahin, kurumun gerçekleştirdiği çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ve belediyedeki temasları sonrası yapımı devam eden Kaş Hükümet Konağı inşaatıyla ilgili çalışmaları inceleyen Vali Şahin, ilçe yakınında yer alan Likya Birliği’nin yönetim merkezi Patara Antik Kenti’ni ziyaret etti. Vali Şahin’e burada antik kentin kazı başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık, Telsiz Telgraf İstasyonu, Deniz Feneri ve Meclis Binası’ndaki çalışmalara ilişkin bilgi sundu.


Okunma Sayısı: 525

 21 Eylül 2023

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş’ta Lengüme Köprüsü’nün temeli atıldı
20 Eylül 2023
Kaş’ta Gaziler Günü törenle kutlandı
19 Eylül 2023
Kaş'ta yöresel ürünler etkinliği yapıldı
17 Eylül 2023
Kaş’ta Çavdır Sosyal Tesisleri için tahsis edilen alanın yer teslimi yapıldı
15 Eylül 2023