Başkan Ulutaş Bezirgan Ulugöl’de halkla buluştu

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın katılımıyla Bezirgan Mahallesi Ulugöl Mevkii’nde halk buluşması gerçekleştirildi.

25 Aralık 2023

Kaş Belediyesi Köy Yaşam Merkezi bahçesinde gerçekleşen buluşmaya, Meclis Üyesi Hüseyin Sertçelik, Birim Müdürleri ve Mahalle Muhtarı Salih Sarıca ile vatandaşlar katıldı.

Buluşmada konuşan Başkan Mutlu Ulutaş, göreve geldikleri günden bugüne ilçenin ihtiyaçlarını, sıkıntılarını gidermek için hizmet verdiklerini söyledi.

İlçede her noktada, tüm mahallelerde hizmet üretmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Mutlu Ulutaş, “Vatandaşın hizmetine, memnuniyetine mazhar olmak için bu görevi kabul ettik. Elimizden gelen gayreti 54 mahallemizde de gösteriyoruz, hizmetler veriyoruz. Bundan sonra da sizlerin hizmetindeyiz.” diye konuştu.

Başkan Ulutaş, Bezirgan Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler vermesinin ardından vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, sorularını cevapladı.

25 Aralık 2023

Çavdır Mesire Alanı temeli törenle atıldı