Başkan Ulutaş, KKTC'deki kardeş şehir etkinliğine katıldı

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) düzenlenen 11. Beşparmaklar Kültür Sanat Günleri etkinliğine katıldı.

 25 Eylül 2022

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) kardeş şehir Çatalköy Belediyesi tarafından 23-24 Eylül’de düzenlenen 11. Beşparmaklar Kültür Sanat Günleri etkinliğine katıldı.

Etkinlikte, Çatalköy Belediyesi Nostalji Halk Dansları, Tiyatro Su Heykeller Sessiz Haykırış, yeme içme atışmaları gösterileri, fotoğraf sergisi, çocuk mahalle oyunları ve konserler gerçekleştirildi.

Kardeş şehir etkinliğine meclis üyeleriyle katılan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı konuşmada, Çatalköy Belediyesiyle 2015'te kardeş şehir protokolü imzaladıklarını belirtti.

Çatalköy Belediyesiyle protokol kapsamında heyetler arası ziyaretler gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Mutlu Ulutaş, etkinlik için bir araya geldiklerini kaydetti.

Başkan Ulutaş, “Pandemi sürecinde seyahatlerimiz aksadı ama normalleşmeyle birlikte meclis üyelerimizle buradayız. Sizleri gördüğümüz için mutluyuz. Sizlere Kaş’lı hemşehrilerimizin selamını getirdim.” diye konuştu.

Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu da ülkenin kültürünü, sanatını, sanatçısını ve yaşam tarzını, yeni nesillerle ülkemizi ziyarete gelen misafirlere aktarabilmek için organize edilen bu etkinliğin gururunu yaşadıklarını ifade etti.


Okunma Sayısı: 2191

 25 Eylül 2022

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş Şemsi ve Çimbir Yaylası’nda asfalt yol sevinci
22 Eylül 2022
Kaş Belediyesine tam donanımlı su tankeri
21 Eylül 2022
Kaş’ta 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı
19 Eylül 2022
Doğantaş Hasat ve Bal Şenliği yapıldı
19 Eylül 2022