Başkan Ulutaş’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

29 Ağustos 2023

Başkan Mutlu Ulutaş, mesajında, Büyük Zafer'in 101. yıl dönümünü gurur ve sevinçle kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Bu zaferin, yok edilmek istenen Türk milletinin yeniden doğuşunun, hürriyet ve bağımsızlığa olan inancının en önemli göstergesi olduğunu kaydeden Başkan Mutlu Ulutaş, “Böyle şanlı bir ecdadın evlatları olarak, bizlere düşen en önemli görev, geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle bağımsızlık mücadelemizden asla ödün vermemek, geleceğimize azim ve kararlılıkla sahip çıkmaktır.

Büyük Zafer’in yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

29 Ağustos 2023

Kaş Belediye Spor sezonu açtı
21 Ağustos 2023
Kaş Belediyesinin 2. Yörük Şenliği gerçekleştirildi