Bezirgan Ulugöl’de yürüyüş yolu ve kaldırım çalışması yapılıyor

17 Kasım 2022

Kaş Belediyesi, Bezirgan Mahallesi Ulugöl mevkisindeki 2 kilometrelik yolda çalışma başlattı. Vatandaşlar, yürüyüş yolu ve kaldırım çalışması dolayısıyla ulaşımın rahatlayacağını dile getirdi.

Kaş Belediyesi, ilçe genelindeki yolları daha kaliteli ve modern hale getirmek için yoğun mesai harcıyor. Ekipler, bu kapsamda Bezirgan Mahallesi Ulugöl mevkisinde 2 kilometre uzunluğundaki yolun konforunu artırmaya çalışırken, ulaşım da rahatlayacak.

Yürüyüş yolu ve kaldırım çalışması, Kalkan Mahallesi’ne 1 kilometre mesafede gerçekleştiriliyor. Söz konusu çalışmayla yüzleri gülen mahalle sakinleri, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a teşekkür etti.

Mahalle sakinlerinden Mahmut Özalp, çalışma yapılan yolun dar olması ve trafiğin artması nedeniyle burada karşıdan karşıya geçmeye zorlandıklarını, durumdan müteessir olduklarını söyledi.

Bu mevkide geçmişte birçok kaza olduğunu belirten Özalp, başlatılan çalışma için Başkan Mutlu Ulutaş’a teşekkür ettiğini kaydetti.

Ali Korur da bu yolda sık sık kaza yaşandığına dikkati çekerek, çalışmayla ulaşımın rahatlayacağını ifade etti.

17 Kasım 2022

Kaş Belediyesi Sokak Hayvanları Müdahale Aracı hizmette