Kalkan Balıkçı Barınağı zemin yenileme çalışması tamamlandı

Kaş ilçesindeki Kalkan Balıkçı Barınağının zemin yenileme çalışması tamamlandı.

16 Mart 2023

Kaş ilçesindeki Kalkan Balıkçı Barınağının zemin yenileme çalışması tamamlandı.

CYM Mühendislik Ltd. Şti firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın girişimleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca başlatılan Kalkan Balıkçı Barınağının zemin yenileme çalışması tamamlandı.

Kalkan Mahallesi’ndeki çalışma kapsamında ekipler tarafından barınak içi beton zemini yenileme işi yapıldı. Zamanla bozulan zemine 1950 metreküp beton döküldü.

5600 metrekare saha betonu, 46 metre su içi betonu, tekne çekek yeri ve yat bağlama halkaları yenilendi.

Fenerdeki rıhtıma, dalgaya karşı 214 metre uzunluğunda 1,6 metre yüksekliğinde perde duvar koruma yapıldı.

Ayrıca Kaş Belediyesince çalışma çerçevesinde çevre düzenlemesi, aydınlatma ve peyzaj çalışması yapılacak.

16 Mart 2023

Kaş Belediye Spor’un ligdeki rakipleri belli oldu