Kalkan Halı Saha Turnuvası tamamlandı

Kaş ilçesinde 13'üncüsü düzenlenen Kalkan Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Finalde Üzümlü Spor’u 8-4 mağlup eden İtimat Spor, şampiyon oldu.

 30 Kasım 2022

Kaş ilçesinde13'üncüsü düzenlenen Kalkan Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Finalde Üzümlü Spor’u 8-4 mağlup eden İtimat Spor, şampiyon oldu.

Kaş Belediyesince düzenlenen geleneksel turnuva, 28 takımın katılımıyla Kalkan Halı Sahası’nda gerçekleştirildi.

Bir buçuk ay süren turnuvanın finalinde İtimat Spor ile Üzümlü Spor karşılaştı. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın da takip ettiği final maçında İtimat Spor, Üzümlü Spor’u 8-4 yenerek, şampiyon oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Başkan Mutlu Ulutaş, yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm sporcuları kutladığını söyledi.

Sportif aktivitelere verdikleri desteğin sürdüğünü belirten Başkan Ulutaş, “Söz verdiğimiz gibi, buradaki zemin ve çevre düzenlemesini yaptık. Sadece Kalkan’da değil, birçok mahallemizde belediyemizin yaptığı ve yenilenen futbol sahaları var. Yeni yaptığımız mesire alanlarına tenis kortu, futbol, voleybol ve basketbol sahaları da yapıyoruz. Bisiklet, yürüyüş yolları yapıyoruz. Mahallelerimizde gençlerimize, sporcularımıza yönelik etkinlik alanlarını yapmaya devam ediyoruz. Her daim sporun ve sporcunun yanındayız.” dedi.


Okunma Sayısı: 2045

 30 Kasım 2022

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Başkan Ulutaş mesire alanı ve cami projesini tanıttı
28 Kasım 2022
Başkan Ulutaş öğretmenleri ziyaret etti
24 Kasım 2022
Kaş Belediyesinin tenis kursları büyük ilgi görüyor
22 Kasım 2022
Bezirgan Ulugöl’de yürüyüş yolu ve kaldırım çalışması yapılıyor
17 Kasım 2022