Kalkan Mahallesi’nde geleneksel iftar buluşması düzenlendi

Kaş Belediyesinin ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar buluşmaları başladı.

 25 Mart 2023

Kaş Belediyesinin ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar buluşmaları başladı. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın da katıldığı iftara, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaş Belediyesi, birlik ve beraberlik duygularının en üst düzeyde yaşandığı ramazan ayında geleneksel iftar buluşmaları düzenliyor. Bu yıl ilki Kalkan Mahallesi’nde düzenlenen iftar buluşması yoğun katılımla gerçekleşti.

Kaş Belediyesi Kalkan Hizmet Birimi önünde kurulan iftar sofralarında oruçlarını açan vatandaşlar, Ramazan ruhunu yaşadı.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, iftar programında yaptığı konuşmada, ülkede yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketini hatırlatarak, bu sıkıntıları ülke ve millet olarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hep birlikte aşacaklarını ifade etti.

On bir ayın sultanı Ramazan’ın maneviyat ayı olduğunu belirten Başkan Mutlu Ulutaş, “Bu mübarek ayın ülkemize, milletimize, Kaş’ımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 2020 ve 2021 yıllarında pandemi nedeniyle iftar buluşmalarımız olmamıştı. Geçen sene ve bu sene Kalkan’da beraber iftar açıyoruz. Diğer mahallelerimizde de hemşehrilerimizle buluşacağız. Vatandaşlarımızı iftar sofralarına bekliyoruz. Ramazan-ı Şerif’iniz hayırlı, mübarek olsun. Allah sizleri sevdiklerinizle sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde daha nice ramazanlara ulaştırsın.” diye konuştu.

İftar programına, Kaş Kaymakamı Murat Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar ile mahalle sakinleri de katıldı.



Okunma Sayısı: 1481

 25 Mart 2023

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Bezirgan Ulugöl’deki yürüyüş yolu ve kaldırım çalışması tamamlandı
23 Mart 2023
Kaş’ta sıfır atık tesisinin yapımında sona gelindi
21 Mart 2023
Derbide kazanan Kaş Belediye Spor
19 Mart 2023
Kaş’ta 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü kutlandı
18 Mart 2023