Kaş Belediyesi EMITT’e hazır

Kaş Belediyesi, bu yıl 26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katılacak.

04 Şubat 2023

Dünyanın en büyük beş fuarından biri olan EMITT, 8-11 Şubat’ta TÜYAP İstanbul’da gerçekleşecek.

Uluslararası fuara, her yıl yaz ve kış turizmi, outdoor turizmi, tatil destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor.

Kaş Belediyesi de Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayan, şehirlerin markalaşmasına ve turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı durumundaki EMITT’e katılacak.

Bu yıl da fuar hazırlıklarını tamamlayan Kaş Belediyesi, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği imkanları sunacak EMITT’te, ilçenin doğal, tarihi, kültürel ve turizm değerlerini tanıtacak.

04 Şubat 2023

Kaş’ta kamu hizmetleri değerlendirme toplantısı yapıldı
03 Şubat 2023
Kaş Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı yapıldı