Kaş Belediyesinden taşkın riskine karşı kanal temizliği

Kaş Belediyesi, yağışlı havalarda yaşanması muhtemel taşkınların önlenmesi amacıyla araçlarla kanal temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

14 Aralık 2023

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, Ova ve Kınık mahallelerinde özellikle kış aylarında muhtemel taşkınların önlenmesi için iş makineleriyle yaptığı kanal temizlik çalışması sürüyor.

Çalışma ile su kanallarında herhangi bir tıkanmaya meydan verilmemesi ve yağışlı havalarda olası taşkın probleminin yaşanmaması hedefleniyor.

Yağışlı havalarda kanallarda biriken sulardan dolayı vatandaşların ve çiftçilerin mağdur olmaması için yapılan temizlikle tıkanıklıklar gideriliyor.

Yetkililer, tıkanmaya neden olabilecek katı atıkların kanala atılmaması gerektiğine dikkati çekerek, taşkından dolayı meydana gelebilecek olası mağduriyetlerin yaşanmaması için vatandaşların hassasiyet göstermesini istedi.

14 Aralık 2023

Sinneli Mahallesi’nde parke çalışması
12 Aralık 2023
Kaş Akbel’de çay bahçesi ve meydan düzenleme çalışmaları başladı