Kaş Belediyesinin tenis kursları büyük ilgi görüyor

Kaş Belediyesinin spora ve sporcuya desteği devam ediyor. İlçede Kaş Mesleki Eğitim Kursları (KAŞMEK) kapsamında ücretsiz tenis kursları açıldı.

22 Kasım 2022

“Kaş’ta 7’den 77’ye Spor” sloganıyla açılan spor kurslarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Andifli Mahallesi Çerçiler mevkisinde belediyenin kurduğu tenis kortunda KAŞMEK bünyesinde gerçekleştirilen kurslarda yetişkinler ve çocuklar hem tenis öğreniyor, hem de eğlenceli dakikalar yaşıyor.

Kaş Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün işbirliğinde açılan tenis kurslarına yaklaşık 200 kişi katılıyor. Hafta içi ve hafta sonunda antrenör eşliğinde verilen dersler, yetişkin (16 yaş üstü) ve çocuk (6-9,10-12 yaş) kategorilerinde düzenlendi.

Yetişkin kategorisinde 17 Ekim’de başlayan kurs, 7 Şubat 2023’te tamamlanacak. 15 Ekim’de başlayan çocuk 6-9 yaş kategorisi 19 Şubat 2023’te, 10-12 yaş ise 2 Nisan 2023’te sona erecek. Kursları başarıyla tamamlayanlara onaylı sertifika verilecek.

Tenis Federasyonu İkinci Kademe Antrenörü Hakan Bulut, yaptığı açıklamada, ilçede kurulan bu yeni tesiste düzenlenen tenis kurslarının ücretsiz olduğunu ifade ederek, Kaş Belediyesinin etkinlik çerçevesinde sporcuya malzeme desteği sağladığını belirtti.

Kursa katılanlardan Sinem Sünter ise Kaş Belediyesine spora ve sporcuya verdiği destek dolayısıyla teşekkür ettiğini, bu etkinlikte yer aldığı için memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

22 Kasım 2022

Bezirgan Ulugöl’de yürüyüş yolu ve kaldırım çalışması yapılıyor
17 Kasım 2022
Kaş Belediyesi Sokak Hayvanları Müdahale Aracı hizmette