Kaş Belediyesinin “Visit Kaş” mobil uygulaması yayında

“Visit Kaş” mobil uygulaması, ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenlere, ayrıntılı bilgi ve görüntülerle hizmet sunuyor.

20 Kasım 2023

Kaş Belediyesinin sanal rehber niteliğindeki uygulamasıyla kullanıcılar, ilçede ihtiyaç duyabilecekleri yeme-içme, konaklama, tarih, kültür-sanat, gezi ve benzeri konulardaki içerikleri ve konumdaki sonuçları elde edebilecek.

İlçedeki mekânlar, resim ve iletişim bilgileri hakkında fikir sahibi olmak isteyen ziyaretçiler, antik kent, müze, plaj, kafeterya, restoran, seyahat acentesi gibi konumlara kolaylıkla ulaşım sağlayabilecek.

Kaş’a gelen misafirler, uygulamayla bulundukları konumdan gidecekleri mekân veya adrese en uygun yol güzergâhını belirleyip, kısa sürede ulaşabilecek.

Uygulamada, Kaş Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat ve spor faaliyetlerinin yanı sıra, önemli gün ve haftalar da “Etkinlikler” ile takip edilebilecek.

kas.bel.tr adresinden erişilebilen “Kaş Visit” Türkçe ve İngilizce sunuluyor, Google Play ve App Store’den ücretsiz indirilebiliyor.

20 Kasım 2023

Kaş’ta kadın kooperatifi üyelerine eğitim verildi
16 Kasım 2023
Kaş’ta 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni yapıldı