Kaşlı pehlivanlar Edirne'ye uğurlandı

Kaş Belediye Spor güreş takımı sporcuları, 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılmak üzere dualar eşliğinde Edirne'ye uğurlandı.

06 Temmuz 2023

Uğurlamaya katılan Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Salih Usta, 16 güreşçi ve takım antrenörü Barış Alagöz’le bir araya geldi.

Usta, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Kaş’ı temsil edecek güreş takımına başarılar dilediğini söyledi.

Alagöz de Edirne’de güreşçilerinin kürsüye çıkacağına inandığını belirtti.

Uğurlama öncesi belediye ana hizmet binası önünde dua okundu, ardından güreş kafilesi takım otobüsüyle Edirne’ye hareket etti.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 7-9 Temmuz’da Edirne Sarayiçi Er Meydanı'nda gerçekleşecek. Cuma günü minik boylarda başlayacak güreşler, cumartesi çeşitli boylarda devam edecek, son gün başpehlivanlık final müsabakalarıyla tamamlanacak.

06 Temmuz 2023

Kaş Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı
04 Temmuz 2023
Protokol Kurban Bayramı’nı kutladı