Kaş’ta 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni

Kaş ilçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

10 Kasım 2022

Kaş ilçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihal etmesinin 84’üncü yılı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda anma programı gerçekleştirildi.

Törene, Kaymakam Murat Öztürk, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Sadık, Belediye Başkan Vekili Nihat Uçar, Cumhuriyet Savcısı Nizamettin Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Erol, Emniyet Müdürü Suat Kutbay, kurum amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saat: 09.05'de siren eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Kaymakam Murat Öztürk, Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam eden anma programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi öğrencilerince oratoryo gösterisi sunuldu. Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

10 Kasım 2022

Gökçeyazı’da asfaltlama çalışması yapılıyor
04 Kasım 2022
Kaş Belediyesi yeni çocuk oyun parkları kuruyor