Kaş’ta 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni yapıldı

Kaş ilçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

10 Kasım 2023

Kaş ilçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihal etmesinin 85’inci yılı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda anma programı gerçekleştirildi.

Törene, Kaş Kaymakamı Tevfik Kumbasar, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Sadık, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Erol, İlçe Emniyet Müdürü Suat Kutbay, kurum amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saat 09.05'de siren eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Kaş Toroslar Anadolu İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni Nurcan Akdağ, Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam eden anma programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. “Bir Devrin Hikayesi” adlı gösteri sergilendi, şiirler okundu, Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

10 Kasım 2023

Kaş Kırsalında Yöresel Ürünler Turizmle Buluşuyor projesi çalışmalarında sona doğru
08 Kasım 2023
Kaş’a deniz çayırlarının korunması için 100 ekolojik şamandıra yerleştirildi