Kaş’ta Gaziler Günü törenle kutlandı

Kaş ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı.

19 Eylül 2023

Kaş ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı.

TBMM’nin Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanı ve mareşallik rütbesi vermesinin 102. yıl dönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla ilçede program düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki programda, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Deniz Üsteğmen Ahmet Sıtkı Alagöz’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından tören sona erdi.

Törene, Kaymakam Tevfik Kumbasar, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Sadık, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Erol, Emniyet Müdürü Suat Kutbay, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ile gazi ve şehit aileleri katıldı.

Törenden sonra şehit yakınları ve gaziler için Akçagerme Turizm Park Tesisleri'nde kahvaltı programı gerçekleştirildi.

19 Eylül 2023

Kaş'ta yöresel ürünler etkinliği yapıldı
17 Eylül 2023
Kaş’ta Çavdır Sosyal Tesisleri için tahsis edilen alanın yer teslimi yapıldı