5 gollü derbide kazanan Kaş Belediye Spor

25 Eylül 2023

Kaş Belediye Spor Futbol Takımı, Antalya Büyükler 1. Amatör Küme 2. Grup (Batı-Merkez) 2. Hafta maçında 1923 Kaş Spor Takımı'nı 4-1 mağlup ederek, ilk galibiyetini elde etti.

Ev sahibi 1923 Kaş Spor ile Kaş Belediye Spor, Ağullu Futbol Sahası’nda karşılaştı.

Arif Dilmeç, Ufuk Çelebi ve Ahmet Kaan Cevrem hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma, ev sahibi ekibin vuruşuyla başladı.

İlk yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen oyunda 44. dakikada Kaş Belediye Spor, Faruk Sarımsı’nın kaydettiği golle öne geçti ve devre 1-0 tamamlandı.

Karşılıklı ataklarla süren ikinci yarıda 60. dakikada Kaş Belediye Spor, Yusuf Sağlam’ın golüyle farkı ikiye çıkardı.

1923 Kaş Spor, 67. dakikada Mehmet Can Gencel’le bu gole karşılık verdi, fark bire indi.

Karşılaşmada son dakikalara doğru ataklarını artıran Kaş Belediye Spor, 85. dakikada Yusuf Sağlam’ın attığı golle farkı yeniden ikiye çıkardı.

Karşılaşmanın bu skorla sona ereceği düşünülürken 90+1’de Kaş Belediye Spor’da Ramazan Çabuk, maçın sonucunu belirledi.

İlk haftayı maç oynamadan BAY geçen Kaş Belediye Spor, sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Kaş Belediye Spor, 3.Hafta sahasında Kemer 2020 Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

25 Eylül 2023

Antalya Valisi Şahin’den Kaş Belediyesine ziyaret
21 Eylül 2023
Kaş’ta Lengüme Köprüsü’nün temeli atıldı