AK Parti İl Başkanı Çetin’den Kaş Belediye Başkanı Ulutaş’a ziyaret

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı makamında ziyaret etti.

 18 Mart 2023

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Ali Çetin, göreve atandığında kendisine yönelik Kaş’tan bir sevgi seli aktığını, bunun için teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Çetin, geçen ay ülkede meydana gelen deprem felaketine değinerek, “Bir il başkanı olarak göreve atandım. 12 il başkanı olmuşum bir anda, 11 il daha benim üstüme gelmiş gibi oldu bir nevi. Çünkü oradaki insanların buradaki aileleri, yakınları, il delegesi, mahalle yönetimi, meclis üyesi, yönetim kurulu üyesi, başkan yardımcısı, belediye başkanı, vekil, herkes bizi aradı.” dedi.

-“Ümitleri, umutları artıran bir lider var”

Türkiye’nin güçlendiğini, büyüdüğünü vurgulayan Başkan Çetin, “Biz güçlü olmak durumundayız. Ecdadımızın bize verdiği sorumluluk gereği, dışarıda diğer topraklardaki insanlara da sahip çıkmak durumundayız. Yani, Ortadoğu’daki de Afrika’daki de Balkanlardaki de Kafkaslardaki de Türki Cumhuriyeti’ndeki de hepsinin gözü bizde. Mazlum coğrafyada kim varsa hepsinin gözü bizde. Çünkü ümit ettikleri bir ülke var, Türkiye. Ümitleri, umutları artıran bir lider var, Recep Tayyip Erdoğan. Biz çok şanslıyız, yüzyılda bir denk gelir böyle liderler. Biz böyle bir liderin yol yürüyen arkadaşlarıyız, neferleriyiz.” ifadelerini kullandı.

Çetin, hem geçmiş tarihe hem de gelecek nesillere karşı sorumlu olduklarını, bunu yerine getirmek için bu seçimin çok değerli, çok önemli olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da yeni il başkanı seçilen Ali Çetin’i tebrik ettiğini ifade ederek, görevinde başarılar diledi.

Ülkede yaşanan deprem felaketini hatırlatan Başkan Mutlu Ulutaş, devlet, millet işbirliğiyle yardımlaşma ve yaraların sarılması noktasında güzel bir mücadele verildiğini belirterek, “Bu, birliğimizin, beraberliğimizin toplum, ülke, millet olmanın yegane unsurları. Biz bu dönemlerde işbirliği içerisinde bulunamayacaksak ne zaman bulunacağız? Bu millet ülkesini, vatanını, bayrağını seviyor, hem ülkesine, hem birliğine sahip çıkmasını biliyor.” diye konuştu.

-Birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde mücadele

Başkan Ulutaş, AK Parti hükümetleri döneminde hizmetlerin hızlı şekilde hayata geçirildiğine işaret ederek, “Bu hizmetlerin devamı, ülkemizin dünyada hak ettiği yeri alması için istikrarlı şekilde iktidarımızın devam etmesi lazım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde her bir teşkilat üyemizin, Cumhurbaşkanımız gibi mücadele etmesi, bir milletvekili adayı, bir belediye başkanı, bir il başkanı gibi mücadele etmesi halinde inanıyorum ki, güçlü şekilde iktidar olacağız. Cumhurbaşkanımızı da seçeceğiz. Meclis çoğunluğunu alıp, Cumhur İttifakı olarak, yolumuza devam edeceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

Toplantıda, Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Bayram Doğan, İlçe Başkanı Okay Bilgin, Kadın Kolları İlçe Başkanı Tülin Tuna, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Hakan Bahar, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer de yer aldı.

Çetin, toplantı sonrasında Ulutaş ile makamında bir araya geldi, ardından İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek, burada Başkan Bilgin ve teşkilat mensuplarıyla görüştü.


Okunma Sayısı: 1829

 18 Mart 2023

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kalkan Balıkçı Barınağı zemin yenileme çalışması tamamlandı
16 Mart 2023
Kaş Belediye Spor’un ligdeki rakipleri belli oldu
15 Mart 2023
Kaş’ta İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıl dönümü kutlandı
14 Mart 2023
Başkan Ulutaş, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı
14 Mart 2023