Başkan Ulutaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde basınla bir araya geldi

"Önemli olan Gök Kubbede hoş bir seda bırakmak. Baki olan eserlerimiz, hizmetlerimiz, bunlarla anılmak, yad edilmek."

11 Ocak 2024

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçe ile çevresinde görev yapan basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Kaş Belediyesi İnceboğaz  Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı’nda gazetecilerle bir araya gelen Başkan Mutlu Ulutaş, onlarla sohbet etti.

Başkan Ulutaş, geçen süreç içerisinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini, birçoğunun da sürdüğünü belirtti.

Hiçbir zaman mazerete sığınmadıklarına işaret eden Başkan Ulutaş, “Verdiğimiz sözlerden fazlasını yapmak için mücadele ediyoruz. Pandemi, deprem, yangın, sel felaketleri, finansal iniş çıkışlar oldu. Bunları mazeret olarak görmedik. İhalelerimize, hizmetlerimize, projelerimize devam ettik. İnşallah memleketimiz için milletimiz için bu hizmetler devam eder.

Amacımız, memlekete, millete faydalı olmak, hemşehrilerimizin memnuniyeti için çalışmak. Bu manada çalışmalarımıza destek veren tüm ekibimize, belediyemizin idaresine, bürokratlarına, çalışanlarına, meclis üyelerine teşekkür ediyoruz.

Önemli olan, Gök Kubbede hoş bir seda bırakmak. Baki olan eserlerimiz, hizmetlerimiz, bunlarla anılmak, yad edilmek.” ifadelerini kullandı.

Başkan Ulutaş, gazetecilerin taleplerini dinledi, onlara günün anısına hediyelerini verdi.

Basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Ulutaş, ardından tesislerden ayrıldı.

11 Ocak 2024

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kaş’ta anıldı
09 Ocak 2024
Kaş’ın vizyonu için belirlenen hedefler hayata geçiyor