Başkan Ulutaş teknecilerle toplandı

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçede faaliyette bulunan teknecilerle bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 29 Şubat 2024

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçede faaliyette bulunan teknecilerle bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kaş Belediyesi Sosyal Tesislerinde (Aile Çay Bahçesi) yapılan toplantıda, Başkan Mutlu Ulutaş, turizm ve hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu, teknecilerin taleplerini dinledi.

Başkan Ulutaş, yaptığı konuşmada, şehre değer katmak ve faydalı olmak için çalıştıklarını, insan odaklı hizmetler ürettiklerini ifade etti.

İlçede gerçekleşen hizmetlere de değinen Başkan Ulutaş, 2024 yılı içinde Kaş Balıkçı Barınağı alanının rehabilite edileceğini, bu kapsamda aydınlatmalar, panoların yenilenmesi, yürüyüş alanlarının düzeltilmesi ve peyzaj düzenlemeleri çalışmalarının yapılacağını belirtti.

Başkan Ulutaş, ilçe merkezindeki Süleyman Çavuş Camii ile Cumhuriyet Meydanı arasındaki alanın halkın hizmetine sunulacağını, buradaki yapıda güvenlik ve belediye hizmet biriminin yer alacağını aktardı.

Sezon için yabancı portföyünde yüzde 10-15’lik artış beklendiğini dile getiren Başkan Ulutaş, teknecilere işlerinde başarılar diledi.

Toplantı, teknecilerin talep ve önerilerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.


Okunma Sayısı: 240

 29 Şubat 2024

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş Kalkan’da Lami Bey Camii törenle açıldı
28 Şubat 2024
Kaş’ta Küçükçakıl Sokak Sağlıklaştırma çalışması sürüyor
23 Şubat 2024
Kaş Belediyesinden okul bahçesine beton döküm çalışması
21 Şubat 2024
AK Parti Kaş Belediye Başkan adayı Ulutaş ilçede ziyaretlerde bulundu
14 Şubat 2024