AK Parti Kaş Belediye Başkan adayı Ulutaş ilçede ziyaretlerde bulundu

AK Parti Kaş Belediye Başkan adayı ve mevcut Başkan Mutlu Ulutaş, seçim çalışmaları kapsamında ilçede ziyaretlerde bulundu.

14 Şubat 2024

Mutlu Ulutaş, bazı sivil toplum kuruluşları ve esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odası Başkanı Ramazan Çetin’i ziyaret eden Mutlu Ulutaş, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, talepleri dinledi, seçimlerde destek istedi.

Mutlu Ulutaş’a, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, belediye meclis üyeleri  ve partililer eşlik etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Mutlu Ulutaş, bu çerçevede Kınık Mahallesi'nde Sanayi Sitesi ile Hal esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri dinledi.

14 Şubat 2024

Kaş Gelemiş’te sokak sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı
13 Şubat 2024
Kaş EMITT’te tanıtılıyor