Çavdır Merkez Camii’nin temeli atıldı

Çavdır Mahallesi’nde yapılacak cami ibadete açıldığında 573 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

 29 Aralık 2023

Çavdır Mahallesi’nde yapılacak cami ibadete açıldığında 573 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Çavdır Merkez Camii'nin temeli törenle atıldı. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Çavdır’a güzel bir caminin yapılmasına vesile olmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Bu mabedin yapımına katkı sunan Çavdır Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile hayırseverlere teşekkür ettiğini kaydeden Başkan Mutlu Ulutaş, “Biz de belediye olarak, caminin yapılması için destek veriyoruz. Bu cami, sadece Çavdırlı hemşehrilerin değil, buradan gelip geçen tüm vatandaşların ibadet edebileceği bir noktada bulunuyor. İnşallah bu camiyi beraber, kamu, millet ele ele yapacağız. Yeni caminin ilçemize, mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Başkan Ulutaş’ın konuşmasının ardından protokol üyeleri butona basarak, Çavdır Merkez Camii'nin temelini attı.

Temel atma törenine, İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, kurum müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Çavdır Merkez Camii’nin 800 metrekarelik yerleşim planında bahçe, cami oturumu ve şadırvan, bodrum katında otopark, dükkan ve tuvaletler yer alacak. Zemin kat ve mahfilin de olacağı camide, 573 kişi aynı anda ibadet edebilecek.


Okunma Sayısı: 384

 29 Aralık 2023

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Şampiyon güreşçi Okulu’dan Başkan Ulutaş’a ziyaret
29 Aralık 2023
Kaş’a renk katan çalışma
27 Aralık 2023
Başkan Ulutaş Bezirgan Ulugöl’de halkla buluştu
25 Aralık 2023
Çavdır Mesire Alanı temeli törenle atıldı
22 Aralık 2023