Doğantaş mahalle yolunda asfalt çalışması tamamlandı

Kaş ilçesi Doğantaş mahalle yolunda 7,5 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirildi.

05 Ekim 2023

Kaş Belediyesi, kırsal mahalle yollarının iyileştirilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapı çalışmaları sonrası Doğantaş mahalle yolunda asfalt serimi yaptı. Bu kapsamda 7,5 kilometrelik asfalt çalışması yapıldı.

Doğantaş Mahalle Muhtarı Ali Karataş, yapılan çalışmalar neticesinde söz konusu yolun konforlu hale geldiğini ifade ederek, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve ekibine teşekkür ettiğini kaydetti.

Mahalle sakinlerinden Halil Dolaz ise yolun 40 yıl önce açıldığını belirterek, (asfalt) yapılmasına çok sevindiklerini, tozdan, çamurdan kurtulduklarını dile getirdi.

Ekipler, vatandaşların güvenli yolculuk yapmaları ve yolların daha verimli kullanabilmesinin sağlanması amacıyla mahalle yollarındaki çalışmalarını sürdürüyor.

05 Ekim 2023

Kaş Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı yapıldı
03 Ekim 2023
Kaş Mesleki Eğitim Kursları (KAŞMEK) kayıtları başladı