Kaş Beldibi Mahallesi 43 yıl sonra asfalta kavuştu

30 Kasım 2023

Kaş Belediyesi ekiplerinin, Beldibi Mahallesi Kızılyaka Mevkii’nde yaptığı asfalt çalışması sonucu vatandaşların 43 yıldır süren güvenli ve rahat yol hasreti sona erdi.

Kaş Belediyesi, kırsalda güvenli ve konforlu ulaşım hizmeti için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatlarıyla yıllardır yollarının asfaltlanmasını bekleyen bölge halkının bu hasreti son buldu.

Ekipler, Beldibi Mahallesi’nde 6 bin 300 metre asfalt çalışması gerçekleştirdi. Kızılyaka Mevkii’nde yaklaşık 43 yıldır toz, çamur içinde kullanılan yol asfaltla buluştu. Çalışma sonucu vatandaşlar, güvenli ve rahat yola kavuştu.

Mahalle Muhtarı İsmail Özdemir, Başkan Mutlu Ulutaş’a çalışma dolayısıyla teşekkür ederek,1980’li yıllarda açılan yollarının nihayet asfaltla buluştuğunu, neticede tozdan ve çamurdan kurtulduklarını, memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

30 Kasım 2023

Kaş Yeşilbarak’ta asfalt çalışması yapıldı