Kaş Belediye Başkanı Ulutaş’tan okul ziyaretleri

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş: “Eğitimin, eğitimcinin ve öğrencinin her daim yanındayız.”

23 Ekim 2023

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçedeki okul ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda ilçe merkezi ile Kalkan, Yeşilköy, Ova, Patara ve Karadağ mahallelerindeki 26 okula ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaretlerde Başkan Mutlu Ulutaş’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu ile Kaş Belediyesi Birim Müdürleri eşlik etti.

Ziyaretler kapsamında idareciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Ulutaş, onların okullarıyla ilgili istek ve taleplerini dinledi, istişarede bulundu, öğrencilerle sohbet etti, masa tenisi ve futbol oynadı.

Başkan Ulutaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, okul ziyaretlerinin verimli geçtiğini ifade etti.

Kaş Belediyesi olarak, eğitime önem verdiklerini, okulların ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde karşılamaya çalışacaklarını belirten Başkan Ulutaş, “Bu anlamda üzerimize ne görev düşerse yapmaya, destek olmaya hazırız. Eğitimin, eğitimcinin ve öğrencinin her daim yanındayız.” dedi.

İlçedeki okul ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.

23 Ekim 2023

“5. Kaş Yarımadaton Yarışları” yapıldı
21 Ekim 2023
Kaş’ta Muhtarlar Günü kutlandı