Kaş Belediyesi deprem bölgeleri için yardım kampanyası başlattı

Kaş Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından yardım kampanyası başlattı.

06 Şubat 2023

Bölgelerdeki depremzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesine destek amacıyla başlatılan kampanyada yardımlar, Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda toplanacak.

Yardım toplama noktaları

Kaş Merkez Hizmet Binası, Gömbe Mahallesi Hizmet Birimi, Kınık Mahallesi Hizmet Birimi, Kalkan Mahallesi Hizmet Birimi, Kasaba Mahallesi Hizmet Birimi.

Hazırlanacak yardım malzemeleri

Mont, eldiven, bere, çocuklar için mont ve kışlık giysi, tüplü katalitik soba, tüp, yatak, battaniye, powerbank, gıda kolisi (konserve), çocuk bezi, çocuk maması, temizlik hijyen malzemesi.

Konuyla ilgili irtibat ve bilgi için Kaş Belediyesinin 444 07 11 ve 0242 836 10 20 numaralı iletişim hattı aranabilecek.

Zehra Doğan ‘muay thai’de dünya şampiyonu oldu
Kaş Belediyesi EMITT’e hazır
04 Şubat 2023
Kaş’ta kamu hizmetleri değerlendirme toplantısı yapıldı