Kaş Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

Kaş Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

06 Şubat 2024

Kaş Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın başkanlığında yapılan toplantıda görüşülen gündem maddeleri, oy birliğiyle karara bağlandı.

Toplantıda, Kalkan Tarihi Kent Merkezi Kentsel Sit ve Koruma Alanı 1/1000 ve 1/1500 Ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu Plan Hükmü Değişikliği ile ilgili hazırlanan İmar Komisyonu Raporu, komisyondan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edildi.

Kalkan Mahallesi içerisinde 12 ada 9 parsel kuzeyinde bulunan park alanı içerisinde trafo alanı planlanması amacı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili hazırlanan İmar Komisyonu Raporu, komisyondan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edildi.

Zabıta memurlarına fazla mesai ücreti verilmesi konusu görüşüldü. Söz konusu ücretin, tavan fiyattan 2470 lira olarak belirlenmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı, dilek ve temenniler ile sona erdi.

06 Şubat 2024

Kaş’ta turizm değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı
29 Ocak 2024
25 Ocak 2024