Kaş Palamut’ta meydan projesi çalışmaları devam ediyor

Kaş Belediyesince Palamut Mahallesi’nde başlatılan meydan projesi çalışmaları sürüyor.

21 Temmuz 2023

Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ekiplerin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Palamut Mahallesi meydana kavuşturulacak. Palamut Merkez Camii yakınındaki alanda çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, alanda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Palamut’un meydanına kavuşacağını ifade eden Başkan Mutlu Ulutaş, projenin mahalleye, vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mahalle sakinleri, hizmetten dolayı mutlu olduklarını, Başkan Ulutaş’a teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Mahallede ikamet eden Candan Karagül, Kaş Belediyesinin vatandaşların talebi üzerine Palamut’ta meydan çalışması başlattığını ifade ederek, “Tamamlandığında mahallemiz güzel bir meydana kavuşacak. Başkanımıza teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Asım Onaran ise “Palamut’un bir meydanı yoktu. Proje kapsamında burada yaşam alanı oluşturuluyor, çok memnunuz.” ifadesini kullandı.

Çalışmalar doğrultusunda 2 bin 672 metrekare alanda mutfak, depo ve tuvaletten oluşan yapı, beton parke, perdahlı silme beton zemin ve taş duvar yapımı gerçekleştirilecek. Kent mobilyaları (kamelya) ile büfenin yer alacağı uygulamalarda, 336 bitkinin dikimi yapılacak.

Anfi ve taş duvarların tamamlandığı, oto park ve zemin işlerinin sürdüğü proje çalışmalarında fiziki gerçekleşme oranının yüzde 20’ye ulaştığı kaydedildi.

21 Temmuz 2023

Kaş'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerle anıldı
16 Temmuz 2023
142 yıllık Lami Bey Camii’nin restorasyonu tamamlandı