Kaş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Kaş ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü törenle kutlandı.

30 Ağustos 2023

Kaş ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Kaymakam Murat Öztürk, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Sadık, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Feyzoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Erol, İlçe Emniyet Müdürü Suat Kutbay, daire müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, askeri erkan, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Sadık yaptı. Öğrenciler şiirler okudu.

Töreninin ardından Akçagerme Turizm Park Tesislerinde şehit ve gazi aileleri için kahvaltı programı düzenlendi.

Öte yandan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla T.C.G. Tufan hücumbotu, Kaş Marina’da vatandaşların ziyaretine açıldı. Program sonunda protokol üyeleri, gemi personeli, gazi ve şehit yakınları, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

30 Ağustos 2023

Başkan Ulutaş’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
29 Ağustos 2023
Kaş Belediye Spor sezonu açtı