Lengüme Köprüsü’nde çalışmalar sürüyor

Kaş ilçesinde yapımına başlanılan Lengüme (Çamlıova) Köprüsü’nün inşaat çalışmaları devam ediyor.

22 Kasım 2023

Yüklenici firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, Çamlıova Mahallesi’nde inşa edilen Lengüme Köprüsü’nün yapım çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Yapımı yüzde 75 oranında tamamlanan köprünün, aralık ayı sonuna kadar teslimatı bekleniyor.

Proje kapsamında yapılan uygulamalarda 28 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde, 6 metre yüksekliğindeki köprünün, üçayaktan oluşan foreji ve temeli ile perdeleri tamamlandı, geri dolguları yapıldı, kirişleri yerine konulacak.

Sahil yerleşimlerle yaylaları birbirine bağlayan önemli bir geçiş noktasında yer alan Lengüme Köprüsü tamamlandığında ilçedeki Çayköy, Çavdır, Sahil Palamut, Aklar ve Çamlıköy ile Çamlıova, Yayla Palamut, Başdargaz, Yuvacık ve Sütleğen mahallelerini birbirine bağlayacak.

22 Kasım 2023

Kaş Belediyesinin “Visit Kaş” mobil uygulaması yayında
20 Kasım 2023
Kaş’ta kadın kooperatifi üyelerine eğitim verildi