Kaş Akbel’de çay bahçesi ve meydan düzenleme çalışmaları başladı

Kaş Belediyesi ekipleri, “İslamlar Mahallesi Akbel Mevkii Çay Bahçesi ve Meydan Düzenleme” projesi çalışmalarına başladı.

08 Aralık 2023

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, bölgeye giderek, konuyla ilgili incelemelerde bulundu.

Söz konusu proje, İslamlar Mahallesi Akbel Mevkii’nde yer alan bin 680 metrekare alan üzerine tasarlandı.

Proje kapsamında 101 metrekare olan taban oturma alanı, 30 kişilik kafeterya (kapalı oturma alanı) ile mutfak, depo ve tuvaletlerden (açık oturma alanı) oluşuyor.

Meydan düzenlemesinde bahçe mobilyalarının bulunduğu turist toplanma alanı, çocuk oyun parkı ve peyzaj çalışmaları yer alıyor.

Mevcut betonarme inşaatı devam eden projenin, 2024 yılı ocak ayında tamamlanması bekleniyor.

Ayrıca, Kalkan Yöresel Pazar Yeri, Çavdır Mesire Alanı ve Camii, Palamut, İkizce, Hacıoğlan ve Çamlıköy mahallelerinde meydan düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Kaş, 17. TTI İzmir’de yerini aldı
Kaş Belediye Spor derbiyi farklı kazandı
04 Aralık 2023
Kaş Belediyesi aralık ayı meclis toplantısı yapıldı