Kaş Gelemiş’te sokak sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı

Kaş Belediyesince Gelemiş Mahallesi’nde yürütülen sokak sağlıklaştırma projesinde çalışmaların tamamlandığı bildirildi.

13 Şubat 2024

Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Gelemiş Mahallesi Noel Baba Caddesi Sokak Sağlıklaştırma projesinde çalışmalar sona erdi.

Proje kapsamında Gelemiş Mahallesi’ne alternatif yol güzergâhı olarak planlanan 650 metre uzunluğundaki caddede yol genişletme, kaldırım, parke, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapıldı.

Bu çerçevede yol boyunca 1300 metre taş duvar, 1200 metrekare kaldırım, panel çit kaldırım kenarı, 6500 metrekare granit küp taş çalışması gerçekleştirildi.

Aydınlatma ve peyzaj çalışmaları da tamamlanan cadde vatandaşların hizmetine sunuldu.

13 Şubat 2024

Kaş EMITT’te tanıtılıyor
07 Şubat 2024
Kaş Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı yapıldı