Kaş’ta Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı

Kaş ilçesinde Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

29 Ekim 2023

Kaş ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen programa, Kaymakam Tevfik Kumbasar, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Sadık, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Feyzoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Erol, Emniyet Müdürü Suat Kutbay, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Kumbasar, Garnizon Komutanı Sadık ve Belediye Başkanı Ulutaş, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Kaymakam Kumbasar’ın günün önem ve anlamına ilişkin konuşma yaptığı programda, Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi halk oyunları ekibi gösterisi yer aldı, öğrenciler şiir okudu.

Kutlamalar, geçit töreniyle sona erdi.

29 Ekim 2023

KAŞMEK bağlama, ritim ve halk oyunları kursları devam ediyor
25 Ekim 2023
Kaş Belediye Başkanı Ulutaş’tan okul ziyaretleri