Kaş’ta KAŞMEK projesi kapsamında piyano kursu

Kaş ilçesinde Kaş Mesleki Eğitim Kursları (KAŞMEK) projesi kapsamında piyano kursu düzenlendi.

01 Eylül 2023

İlçede, Kaş Belediyesi tarafından söz konusu proje kapsamında 5 yaş ve üzeri kişilere yönelik düzenlenen kursa, 27 öğrenci katılıyor.

Ücretsiz olan kursta Pazartesi, Salı, Çarşamba olmak üzere üç gün, günde 40 dakika süreyle piyano dersi veriliyor.

Kaş Kültür Evi’nde 232 saat süreyle 13 Kasım’a kadar devam edecek etkinlikte, piyano eğitimini tamamlayanlara kurs bitirme belgesi verilecek.

Müzik öğretmeni Gizem Ağbaba, yaptığı açıklamada, piyano çalmak isteyen, müziğin içinde olmak isteyen birçok çocuk bulunduğunu söyledi.

Açılan kursun faydalı olduğunu dile getiren Ağbaba, öğrencilerin bu sayede hem piyano eğitimi aldığını, müzik yaptığını hem de iyi zaman geçirdiğini belirtti.

01 Eylül 2023

Kaş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda fener alayı ve konser düzenlendi