Kaş’tan ilk yardım tırı dualarla deprem bölgesine uğurlandı

Kaş’tan ilk yardım tırı dualarla deprem bölgesine uğurlandı.

07 Şubat 2023

Kaş ilçesinde Kahramanmaraş merkezli deprem sonucu vatandaşların yaralarının sarılması amacıyla hazırlanan ilk yardım tırı, dualar eşliğinde bölgeye uğurlandı.

Deprem bölgesindeki acıları paylaşmak ve yaraları sarmak için ilçe genelinde düzenlenen yardım kampanyası büyük ilgi gördü. İlçede vatandaşlar, Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesince düzenlenen kampanyaya yoğun destek sağladı.

Bu kapsamda Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda ısıtıcı, yatak, battaniye, kışlık giysi, temizlik, gıda, çocuk bezi, çocuk maması gibi malzemeleri içeren koliler hazırlandı.

Yüklenen kolileri taşıyacak ilk yardım tırı, belediye hizmet binasının önünden dualar eşliğinde deprem bölgesine uğurlandı.

Uğurlamaya katılan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, konuyla ilgili destek veren, yardım eden tüm vatandaşlara teşekkür etti.

07 Şubat 2023

Kaş’tan deprem bölgesine yardım ekibi yola çıktı
06 Şubat 2023
Kaş Belediyesi deprem bölgeleri için yardım kampanyası başlattı