Kaş Belediyesinden okul bahçesine beton döküm çalışması

Kaş Belediyesi, Sarıbelen Mahallesi İlk-Ortaokulu bahçesinde beton döküm çalışması gerçekleştirdi.

21 Şubat 2024

Kaş Belediyesi ekipleri, Sarıbelen Mahalle Muhtarlığının talebi üzerine okulda çalışma yapmak için harekete geçti.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatıyla Sarıbelen Mahallesi İlk-Ortaokulu bahçesinin bozuk zemininde beton döküm çalışması yaptı.

Başkan Mutlu Ulutaş, Kaş Belediyesi olarak, eğitim ve eğitim kurumlarına verdikleri desteği sürdürdüklerini belirterek, yaptıkları çalışmayla okul bahçe zemininin güvenli hale geldiğini, tozdan, çamurdan kurtulduğunu ve alanda sportif etkinliklerin yapılabilmesinin imümkün olduğunu dile getirdi.

Mahalle Muhtarı Mevlüt Küçükkaya ise Başkan Mutlu Ulutaş’a okula katkılarından dolayı teşekkür ettiğini kaydetti.

21 Şubat 2024

AK Parti Kaş Belediye Başkan adayı Ulutaş ilçede ziyaretlerde bulundu
14 Şubat 2024
Kaş Gelemiş’te sokak sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı